Vitamag

Play Stop

VitaMAG

KÉPZÉSEK
A 2018–2019-es tanév szeptemberében, 17-ével kezdődően a MÜTF Oktatási Központ készségfejlesztő foglalkozásokat indít.
PROGRAM
A feldolgozandó tananyag évi 28 alkalomra van felosztva, melynek elsajátítása, begyakorlása várhatóan május közepére fejeződik be. (A foglalkozások a 2018–2019-es tanév struktúrájának alakulásától függően heti másfél órát vesznek igénybe. A különböző ünnepek miatt elmaradt órákat május második felében pótoljuk.)
A csoportokat legtöbb 16, legkevesebb 12 tanulóval indítjuk. A fent említett foglalkozásokhoz minden csoportnak a foglalkozásokba beépített tanulásmódszertan óra társul, mely többek között segít a gyerekeknek az új csoportba való beilleszkedésben, erősíti önbizalmukat, de az adott tantárgyra szabott hatékony tanulási technikák ismertetésére is hangsúlyt fektetünk.
A könnyű és hatékony jelentkezés gyereke számára 4 LÉPÉSben:
1. LÉPÉS:
AZ AJÁNLAT VÉGIGOLVASÁSA
Az eddigi évek tapasztalataira alapozva személyre szeretnénk szabni a foglalkozásainkat, ezért minden tantárgyból a bejelentkezett tanulókat felmérjük, és tudásuk szerint osztjuk őket csoportokba. A képzések az iskolai oktatást kiegészítik, célunk a minőségbeli változás a kiindulási ponthoz képest. A különböző foglalkozások részletes leírása a bővebb tájékoztatóban olvasható, ez elengedhetetlen lépés a helyes választás érdekében.
Matematika


Osztály

Bejutás módja

Képzés típusa

V.

Jelentkezés
Szintfelmérő

Abszolválóra való felkészítő

VI.

Készségfejlesztő foglalkozás

VII.

Tanulószoba

VIII.

IX.

Osztály csoportos jelentkezése

Készségfejlesztő foglalkozás

Román


Osztály

Bejutás módja

Képzés típusa

V.

Jelentkezés
Szintfelmérő

 

VI.

Abszolválóra való felkészítő

VII.

Nyelvoktatás

VIII.

IX.

Angol


Osztály

Bejutás módja

Képzés típusa

V.

Jelentkezés
Szintfelmérő

 

VI.

VII.

Nyelvoktatás

VIII.

Német


Osztály

Bejutás módja

Képzés típusa

V.

Jelentkezés
Szintfelmérő

 

VI.

VII.

Nyelvoktatás

VIII.

 

Magyar


Osztály

Bejutás módja

Képzés típusa

VIII.

Jelentkezés

Abszolválóra való felkészítő

2. LÉPÉS:
ONLINE JELENTKEZÉS + FIZETÉS

Az iratkozás itt, ONLINE, a megfelelő csoport vagy csoportok, illetve tantárgy vagy tantárgyak kiválasztásával történik. A jelentkezés folyamatos, míg a létszám engedi.

A jelentkezését akkor tudjuk elfogadni, ha befizette a tanfolyam díjának felét, azaz 300 RON-t. (Intézmény neve: Asociația MAGOK, BRD Bank, Székelyudvarhely, számlaszám: RO54BRDE210SV46847512100.) Az online jelentkezés végén mindenki visszajelzést kap, ami egyben azt is jelenti, hogy még volt hely a csoportban. Mihelyt az egyes csoportok beteltek, az online jelentkezésnél megjelenik, hogy már csak pótlistára lehet jelentkezni. A helyek elfoglalását a befizetések sorrendje határozza meg. A befizetéskor kérjük a gyerek nevét, a tantárgyat és a VitaMAG programnevet feltüntetni.
Érdeklődni lehet telefonon (0769-019 495) és személyesen (Székelyudvarhely, Kőkereszt tér 1. szám) is.
Első telefonos konzultáció időpontja augusztus 27.

ÁRAINK
Évente 28 alkalom, hetente 1,5 órás foglalkozással:


300 RON Tantárgy oktatása +
Tanulásmódszertan

300 RON Tantárgy oktatása +
Tanulásmódszertan

I. részlet befizetési határideje
2018. szeptember 28.

II. részlet befizetési határideje
2018. november 23.

Az összeg egy részletben történő kifizetése esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

3. LÉPÉS:
A tanuló szintfelmérőn való részvétele +csoportok létrehozása – első hét (2018. szeptember 17-20.)
4. LÉPÉS:
Szülőértekezlet – második hét (2018. szeptember 24-28.)

Kérjük, olvassa el a VitaMAG bővebb tájékoztatóját itt.


http://mutf.ro/images/vitamutf/vitamutf_tajekoztato.jpg

VitaMAG
Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt az étrendkiegészítőt, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót.

Milyen típusú készítmény a VitaMAG és milyen esetben alkalmazható?
A vitaminok köztudottan immunerősítő hatással rendelkeznek. A VitaMAG gyerekeink tudásának megerősítésében nélkülözhetetlen. Ha a tanulás során a hatékony tanulási módszerek valamely összetevőjének mennyisége nem elégséges, akkor ez a hiány a tantárgy iránt érzett örömtelenséget vonja maga után. A vitamin lassan bomlik le, ezért a heti egyszeri, másfél órás adagolása egész tanéven át a tantárgyakhoz való pozitív hozzáállást eredményezi.

A különböző vitaminkészítmények, a VitaMAT, VitANG, VitaRO, VitaNÉM és VitaMAGY egyazon időben is szedhetőek, kellő figyelemmel kísérve a heti vitamin-szükségleti előírásokat.

Tudnivalók a VitaMAG alkalmazása előtt:
• nézze végig vitaminkínálatunkat a www.mutf.ro oldalunkon;
• válasszon igénye szerint az ajánlatunkból, rendelje meg gyermekének a legmegfelelőbbet a jelentkezési űrlap kitöltésével;
• fizesse be a kiválasztott készítmény árát (BRD);
• a 2018-as szeptemberi iskolakezdéssel egy időben kezdje el az adagolást.

Hogyan kell alkalmazni a VitaMAG-ot?
A készítmény használata évi, azon belül heti adagokra van felosztva. A jelenleg ajánlott vitaminok a 2018–2019-es tanévre szólnak.

Napi egy vitaminnál több nem ajánlott!

A készítmény az iskolai tanórákon elért eredményekre pozitív hatással lesz.

Ha gyereke a heti előírtnál nagyobb mennyiségű vitamint vesz be, nem jár káros következményekkel.

Lehetséges mellékhatások
A vitamin használata a különböző tantárgyakhoz való pozitív hozzáállást eredményezi, fejleszti a gyerekek készségeit, segít a szemléletváltásban.

További információk

Mit tartalmaz a VitaMAG?

VitaMAT (matematika)
Azokat a kis- és nagyobb diákokat várjuk, akik motiváltak arra, hogy a matematika útján sikereket érjenek el. Sikereket a következő területeken érhetnek el: abszolváló, versenyek, informatika világa, iskolai teljesítmény. A szintfelmérők alapján a különböző évfolyamokról bejelentkezett diákokat motiváltságuk, tudásszintjük alapján a lent leírt csoportok valamelyikébe soroljuk be. A szülőértekezleten tanáraink elmondják, hogy ők hogyan látják, melyik gyereknek melyik fajta foglalkozás válna leginkább a javára. A tanév során többször is fogunk összehívni szülőértekezletet, hogy tanár és szülő együttes erővel a leghatékonyabban tudják segíteni a diák tanulmányi előmenetelét.
Felkészítő az abszolválóra
A tevékenységsorozat célja, hogy a nyolcadikos diákok a tanév végére felkészüljenek az abszolváló vizsgára. Ugyanakkor a szükséges tudás átadása mellett hangsúlyt fektetünk a vizsgázás módszertanára, felkészülési és vizsgatrükkökre. Lelkes, nyitott, szorgalmas és jó hangulatot kedvelő diákok jelentkezését várjuk. 
Gyakorlatok és házi feladat – tanulószoba
Az iskolai órákon kevés az idő a gyakorlásra. A házi feladattal sokszor meggyűlik a baja a diáknak, sőt még a szülőnek is. Ezeken a tevékenységeken lehetőséget biztosítunk arra, hogy diákjaink megértsék az aktuális anyagrészt és a hozzá tartozó házi feladatot is. A tanulószobában az V.,VI. és VII. osztályos diákok évfolyamtól függetlenül vesznek részt. A személyre szabott tanári magyarázat megértése után a diákok önállóan próbálnak hasonló feladatokat megoldani, míg a tanár a következő gyereknek magyaráz.
Készségfejlesztő tevékenységek
Ezen foglalkozás alapja szintén az iskolai tananyag, viszont azon V.,VI. és VII. osztályos diákok jelentkezését várjuk, évfolyamtól függetlenül, akik érdeklődnek a matematika iránt, akik mélyebb összefüggések megértésére vágynak, akik alternatív módszerek és eszközök felhasználásával szeretnének tanulni, és akiket érdekel, hogy a matematika mire szolgál a mindennapokban.
VitaRO (román)
Nyelvórák
Gyerekeink az iskolai tanulmányaik alapján talán tudják, hogyan kell egy román irodalmi leckét elemezni, esetleg megy a mondat- és szóelemzés is, viszont szülőkként annak örülnénk igazán, ha például a tengerparti vagy az országon belüli kirándulás alkalmával útbaigazítást tudnának kérni, ha eltévednek, egyedül megvásárolják a fagyit vagy a hőn óhajtott videojátékot, ezáltal megkímélve minket a tolmácskodástól.
Induláskor a diákok egy szintfelmérőn megtudhatják, milyen szintű a nyelvtudásuk.

Felkészítők az abszolválóra
Ezen foglalkozások célja a román abszolválóra való felkészítés úgy, hogy a diákok ne csak a száraz sablonszövegekkel és az elvárt nyelvtani struktúrákkal találkozzanak, hanem azokkal a nyelvi struktúrákkal is, melyek a hétköznapokban való boldogulásukat is elősegítik.

VitANG (angol)
Car wash-ban mosatjuk az autónkat, angry birds-özik a kisgyerek és Need for Speed-re van szüksége a tiniknek. Egy angoltanárnak már nem is kell mást tennie, csak a már ismert mellé jelentést rendeljen. Ez csak egy kis fűszer, a hangsúlyt azonban a gyerekek folyamatos beszéltetésére helyezzük, hogy a különböző mindennapi élethelyzetekben bátran, könnyedén tudjanak kommunikálni.

Mindemellett azok a diákok, akik az abszolválóhoz le szeretnék tenni az angol képességvizsgát, tanárainktól segítséget kapnak. Ugyanakkor, ha egy nemzetközileg elismert A2, B1 vagy akár B2 szintű ECL-nyelvvizsgát is le szeretnének tenni, megszerezhetik a bizonyítványt, amelyek közül a B1 szintű elismervény már az angol érettségit is kiváltja!
Induláskor a diákok egy szintfelmérőn megtudhatják, milyen szintű a nyelvtudásuk.

VitaNÉM (német)
Nem nagy „kunszt” a német nyelvtanulás, ha felkötöd a „hózentrógert” és „bespájzolsz” egy kis adagú, de magas tápértékkel rendelkező német szókincset. Ha több nyelven beszélsz, nem „überelhet” senki, esélyeid megsokszorozódhatnak és mindannyian tudjuk, hogy a német nyelvterületek a mai globalizált világban pár órányi útra vannak. Az idegen nyelv az a fajta vitamin, amit nem lehet túladagolni, viszont hatása hosszan tartó. „Stimmel”, nem?

VitaMAGY (magyar)
A nyolcadikosok többsége úgy gondolja, hogy a magyar nyelv vitaminszükséglete már az iskolai tízóraival bevehető. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy szükség van a tízórai mellé még egy kis VitaMAGY-ra, amely felkészültté teszi a VIII.-os diákokat a sikeres abszolválóra.

VitaINFO – fejlesztés alatt

Hatóanyagok
Minden vitamin heti másfél adagos kiszerelésben szedhető.

A tájékoztató engedélyezésének dátuma
2018. június 23.

 

MÜTF Oktatási Központ

Postacím: Székelyudvarhely,Kőkereszt tér 1.
Ügyfélszolgálat Tel./Fax: +40 769 019 383
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weblap: http://www.mutf.ro

 

Elérhetőség, ügyfélfogadás

Egyetemi képzések, II. emelet, 23-as iroda
Tel. +40 769 019 497
Tanfolyamok, II. emelet, 24-es iroda
Tel., fax +40 769 019 383
VitaMAG, Földszint
Tel., fax +40 769 019 495
Titkárság, II. emelet, 24-es iroda
Tel./Fax: +40 266 219 760

Tanulmányi osztály

Titkárság
Felnőttképző iroda

Hétfő nincs ügyfélfogadás 9,00 – 16,00
Kedd 10,00 – 14,00 9,00 – 16,00
Szerda 10,00 – 14,00 9,00 – 16,00
Csütörtök 12,00 – 16,30 9,00 – 16,00
Péntek 12,00 – 17,30 9,00 – 16,00
Szombat 09,00 – 12,00 -

A mutf.ro weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Ha továbbra is használja ezt a weboldalt ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Elfogadom | Cookie és adatvédelemről bővebben...